Vatandaşlar yağışlı havaya hazırlıksız yakalandı



Çanakkale dün itibari ile serin ve yağışlı havanın etkisine girerken, birçok vatandaş, yağışlı havaya hazırlıksız yakalandı. Yağışlı havaya hazırlıksız yakalanan vatandaşlar binaların saçaklarına sığınmak zorunda kaldı. 


Sıcak ve bunaltıcı yaz döneminin ardından sonbaharın gelmesi ile birlikte tüm yurtta olduğu gibi Çanakkale de serin ve yağışlı havanın etkisi altına girdi. Önceki günlerde Meteoroloji Müdürlüğü’nden yapılan uyarıda olduğu gibi hava sıcaklıkları 5 ila 6 derece arasında düşerken, gün boyunca aralıklarla yağış görüldü. Serin ve yağışlı havanın etkisi altına giren Çanakkale’de birçok vatandaş yağışlı havaya hazırlıksız yakalanmaları nedeni ile binaların saçaklarına sığındı. Yaz boyunca vatandaşlar tarafından yoğun olarak kullanılan kordon boyu ise yağışlı hava nedeni ile boşaldı. Meteoroloji Genel Müdürlüğünün resmi internet sitesinde yer alan verilere göre, Perşembe gününe kadar serin ve yağışlı havanın etkisini sürdüreceği Çanakkale’de Cuma gününden itibaren havanın güneşli geçeceği ve hava sıcaklıklarının artacağı belirtildi.   


Kaynak:http://www.canakkaleolay.com/


Share on Google Plus

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder