Bandırma’da yaşanan feci kazada 19 kişi yaralandı!

kazaaa

Bandırma – Çanakkale yolu üzerinden Merinos Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında ölü ve yaralıların olduğu bilgisine ulaştık. Merinos Kavşağı’nda meydana gelen trafik kazasında Kamilkoç’a ait bir otobüs yoğun kar nedeniyle kaza yaptı. Kaza’da ölü ve yaralıların olduğu bilgisi geliyor. İlk belirlemelere göre en az 19 yolcunun yaralı olduğu ifade edildi.
Bandırma’da hakim olan yoğun kar yağışı nedeniyle oluşan maddi hasarlı kazalar sürerken akşam saatlerinde Bandırma  – Çanakkale yolu üzerindeki Merinos önünde bir yolcu otobüsü yoğun tipi ve görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle şarampole uçtu. Kaza sonrası yoğun kar yağışı nedeniyle sağlık ve kurtarma ekipleri kazaya güçlükle müdahale ederken ilk gelen bilgilere göre 19 yaralının bulunduğu herhangi bir can kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle yol çift yönlü trafiğe kapalı durumdayken araç yoğunluğunun Bandırma istikametinde Hava Üssü önüne kadar ulaştığı ifade ediliyor. Kazada yaralanan 19 kişinin Bandırma Devlet Hastanesi’nde acil servisinde tedavi altına alındığı şu ana kadar 3 kişinin müşaade altında olduğu öğrenildi.
Kamilkoç otobüsünün aşırı buzlanma ile yoldan çıktığı ve en az 19 kişinin yaralandığı kazada bir taksinin de kazaya karıştığı bilgisi geliyor.  Kazada olay yerinden ilk fotoğraflar haberimizde..
Ayrıntılar ve görüntüler birazdan…
k1

Share on Google Plus

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder