Ruslar gelmeyi reddetti,maç iptal edildi

İzmir de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi

İzmir'de Oynanacak Arkas - Belogorie Maçı İptal Edildi

Arkasspor'un Rus ekibi Belogorie ile İzmir'de oynayacağı Voleybol Şampiyonlar Ligi maçı, politik sebepler nedeniyle iptal edildi.

Arkasspor'un CEV DenizBank Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda yarın İzmir'de Rus ekibi Belogorie ile oynaması gereken maç iptal edildi.
RUSYA TÜRKİYE'YE GİTMELERİNİ YASAKLAMIŞTI
Türkiye ve Rusya arasında yaşanan krizin ardından, Rusya Voleybol FederasyonuArkasspor'a İzmir'de konuk olması gereken Belogorie'nin Türkiye'ye gelmesini yasaklamıştı. CEV ise bugün karşılaşmanın oynanmayacağını açıkladı. Belogorie Takımının güvenlik endişesi nedeniyle gelmediklerini bildirdi öğrenildi.
"BİLGİ VERİLMEDİ"
Arkasspor'un hükmen galibiyetinin söz konusu olmadığını açıklayan yetkililer, maçın ertelenip ertelenmeyeceği konusunda da bir bilgi verilmediğini dile getirdi.
OTOBÜS BOŞ DÖNMÜŞTÜ
Normal şartlarda maçın İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda yarın saat 19.00'da başlaması gerekiyordu. Arkasspor'un dün saat 19.00'da İzmir'e gelmesi gereken Rus rakipleri için havaalanına gönderdiği otobüs de ekip gelmediği için boş olarak geri dönmüştü.
Share on Google Plus

About Admin

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum :

Yorum Gönder